Ik ben Martien van Rooij.

Wat er in mijn leven ook om me heen gebeurde, muziek zorgde altijd voor balans. Muziek gaf me rust en energie tegelijkertijd. Van jongs af aan ben ik dan ook heel veel met muziek en zingen bezig geweest. Om zoveel mogelijk van dit meesterlijke gevoel te ervaren, ben ik mijn expressiemogelijkheden in koren, theater- en a-capellagroepen en met zangles en stemexpressie gaan uitbouwen. Ook ben ik piano en gitaar gaan spelen. Tegelijkertijd ben ik vanuit de commerciële dienstverlening via sociaal juridische dienstverlening o.a. als Coach, Holistisch Therapeut en Stembevrijder opgeleid.

Al deze invloeden zijn terug te vinden in het werk wat ik in Voluit Zingen mag uitoefenen. Er is een mix van mindfulness, faalangstreductie, systematisch werken, ontspannings- en ademhalingsoefeningen ontstaan. Aangedreven door muziek die in ons allemaal gehoord wil worden; zelfs natuurkundigen beweren immers dat alles trilling is. Een prachtige mix om mee te mogen werken. Een helende mix ook waarin in korte tijd heel mooie resultaten te behalen zijn; ook voor iemand die geen zanger wil zijn.

Ben je toe aan een hernieuwde kennismaking met jezelf?
Je bent van harte welkom bij Voluit Klinken!